BEA fra byStroom - Black Gold

899,00 kr

Lagerstatus: På lager

Den klassiske sorte BEA pusletaske til dig der gerne vil ha' noget ud over det sædvanlige og ikke vil gå på kompromis med plads og indretning. Den sorte BEA med guld detaljer er den meste populære pusletaske fra byStroom nogensinde.


BEA er perfekt til både jer med tvillinger og jer der bare ønsker at ha' rigelig plads, samtidig er den blød i materialet så den former sig efter indholdet uanset om du har brug for at fylde den til sidste centimeter eller den blot er halvtom. Dette gør at den aldrig virker voldsom på trods af størrelsen.


BEAs indretning: To lynlåse åbnes i toppen ved hjælp af en strop, hvilket gør det nemt at åbne tasken og giver et godt overblik over indholdet. Indvendigt er der opdeling med to store rum med 8 åbne lommer ialt, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning. Udvendig er der 2 lynlåslommer. Perfekt også til weekend- og rejsetaske. Tasken er udført i en lækker imiteret skind der er nemt at rengøre med en våd klud.


Med tasken følger naturligvis en lang skulderrem som kan justeres. Den kan nå rundt om styret på de fleste barnevogne, men du kan også vælge at tilkøbe strollerclips så tasken altid hænger lige på styret og er sværere tilgængelig for eventuelle langfingrede forbipasserende.


Der medfølger IKKE puslekit, men dette kan købes separat HER


Mål: 45 x 40 x 30 cm.