BLACKBIRD - Ida Ising pusletaske

BLACKBIRD - Ida Ising pusletaske
999,00 kr

Lagerstatus: På lager

Nogen gange skal man ha' sin vilje og denne gang blev det min tur. Ida Ising har lavet en SORT pusletaske! Blackbird fra Ida Ising er en pusletaske, men rummer en fantastisk puslestation der gør den perfekt at ha' med på farten. Med en Ida Ising pusletaske kan du skifte dit barn ALLE steder. Økotex puslemadrassen som du finder i midten af pusletasken er så tyk at dit barn ligger blødt uanset underlaget. Fold din puslestation ud og du har plads til bleer og tøj i de 4 store lommer langs med madrassen, der er god plads til alt hvad du har brug for. Uden på tasken har du en lynlåslomme til mobiltelefon mv. Fold ud princippet kender du muligvis fra 80'erne hvor typen var meget populær og med god grund. Derfor er det fantastisk med denne rænessance fra Ida Ising som har ført pusletasken up to date. Blackbird er i flot sort kanvas, sandfarvet foer og tyk puslemadras med sort frotté lagen, alt sammen i samme materialer som de mere eksklusive pusletasker. De sorte skulderstropper er i polypropylene og pusletasken har velcrolukning. Materialerne er udvalgt af Ida Ising med yderste omhu og med højeste fokus på dit barns komfort.


Ny forbedring fra og med 2017: Der er nu tilføjet velcro-lukning på lommerne, samt en indvendig lynlåslomme hvilket bare gør pusletasken endnu bedre.


Materialer: sort kanvas i 100% bomuld og foer i 100% bomuld. Madras i økotex skumgummi (dansk produceret), med betræk i phtalatfri vinyl (tåler afspritning). sort frottélagen i 80% bomuld/20% polyester. Hele pusletasken kan skånevaskes ved 30 grader, og puslemadrassens frotté lagen kan vaskes ved 60 grader. Alle materialer er fra Europa. Dansk design. Sammenfoldet mål uden indhold: 43 x 33 x 8 cm.