BLACKBIRD Forest - Ida Ising pusletaske

BLACKBIRD Forest - Ida Ising pusletaske
1.099,00 kr

Lagerstatus: På lager

Sort Blackbird fra Voksi Ida Ising. Ny model med nye features fra 2017. FOREST modellen er en pusletaske der rummer en fantastisk puslestation der gør den perfekt at ha' med på farten.


Med en Ida Ising pusletaske kan du skifte dit barn ALLE steder. Økotex puslemadrassen som du finder i midten af pusletasken er så tyk at dit barn ligger blødt uanset underlaget. Fold din puslestation ud og du har plads til bleer og tøj i de 4 store lommer langs med madrassen, der er god plads til alt hvad du har brug for. En ny feature er at lommerne lukkes med velcro, samt den ene med lynlås. Uden på tasken har du en lynlåslomme til mobiltelefon mv.


Fold ud princippet kender du muligvis fra 80'erne hvor typen var meget populær og med god grund. Derfor er det fantastisk med denne rænessance fra Ida Ising som har ført pusletasken up to date. Blackbird er i flot sort kanvas, foret med det smukkeste stof med skov-print. Tyk puslemadras med sort frotté lagen, alt sammen i samme materialer som de mere eksklusive pusletasker. De sorte skulderstropper er i polypropylene og pusletasken har velcrolukning. Materialerne er udvalgt af Ida Ising med yderste omhu og med højeste fokus på dit barns komfort.


Forest-printet finder du også i Voksi-posen: Voksi Classic Forest Black. Pusletasken Blackbird Forest og matchende VOKSI pose Blackbird Forest kan købes til pakkepris ved at klikke her.


Materialer: sort kanvas i 100% bomuld og foer i 100% bomuld. Madras i økotex skumgummi (dansk produceret), med betræk i phtalatfri vinyl (tåler afspritning). sort frottélagen i 80% bomuld/20% polyester. Hele pusletasken kan skånevaskes ved 30 grader, og puslemadrassens frotté lagen kan vaskes ved 60 grader. Alle materialer er fra Europa. Dansk design. Sammenfoldet mål uden indhold: 43 x 33 x 8 cm.