CAMA Copenhagen pusletaske - Grey Quilt

CAMA Copenhagen pusletaske - Grey Quilt
999,00 kr

Lagerstatus: På lager

Skøn grå quiltet pusletaske fra CAMA Copenhagen i 70-80'ernes populære fold-ud model, i moderne design og meget mere praktisk. Ny 2017 model med fine opdaterede features.


Pusletasken fra CAMA Copenhagen er perfekt til børnefamilier på farten. Her har du altid egen puslestation med der kan bruges alle steder, på offentlige toiletter, på græsset i parken eller på fliseterassen. Fold tasken ud og læg baby på den tykke puslemadras og alt hvad du har brug for finder du i lommer rundt om madrassen, inden for rækkevidde og let at finde - vigtig detalje når man balancere med en baby der leger sprællemand og en beskidt ble. Skøn kvalitet med økologiske eller Økotex certificerede materialer på alle kontaktflader. Lommerne er med magnetlukning så tingene bliver på deres plads. Lagnet på madrassen kan tages af og vaskes.


Pusletasken lukkes med lynlås som kan lynes helt op. Du kan nemt komme til dine ting og sager i tasken uden at skulle lukke tasken helt op pga. lommer der er lette at nå. Hele puslestationen kan tages ud f.eks. når baby når tumlingealderen og stående hopper i en up&go-ble og der derfor ikke længere er brug for madrassen, eller når der er brug for ekstra plads på weekendture.


Super skøn pusletaske med fede læder detaljer og quiltet polyester. Foret er vandafvisende. Madrassen er vandtæt og har et lagen i økotex bomuld.


Der medfølger seperat EVA-lomme der er vandtæt og passer i pusledelen. Perfekt til vådt eller beskidt tøj. 


Mål: Højde 33 cm x Bredde 40 cm (top) - 45 cm (bund).