Voksi Ida Ising Denim pusletaske - Limited edition

1.699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Flot og stilsikker denim pusletaske fra VOKSI Ida ising. Ny model med nye features fra 2017 i limited edition (i alt 100 eksemplarer).


VOKSI Ida Ising pusletaskerne er især blevet populære pga. den bløde puslemadras der udgør centrum i den fantastiske puslestation der gør den perfekt at ha' med på farten. Lommerne finder du langs madrassens kant. Tidligere modeller har modtaget en anelse kritik pga. de åbne lommer, men dette er udbedret i de nye modeller hvor lommerne lukkes med hhv. velcro og lynlås.


Med en Ida Ising pusletaske kan du skifte dit barn ALLE steder. Økotex puslemadrassen som du finder i midten af pusletasken er så tyk at dit barn ligger blødt uanset underlaget. Fold din puslestation ud og du har plads til bleer og tøj i de 4 store lommer langs med madrassen, der er god plads til alt hvad du har brug for. Uden på tasken har du en lynlåslomme til mobiltelefon mv.


Fold ud princippet kender du muligvis fra 80'erne hvor typen var meget populær og med god grund. Derfor er det fantastisk med denne rænessance fra Ida Ising som har ført pusletasken up to date. Denim tasken har smukt stof indvendigt i Liberty Of London print der er afstemt så tasken passer perfekt til både piger og drenge og stropperne er i en den skønneste kraftige kernelæder.


Materialer: Denim kanvas i 100% Øko-tex bomuld og foer Liberty Of London i 100% Øko-tex bomuld. Madras i øko-tex skum (dansk produceret), med betræk i phtalatfri vinyl (tåler afspritning). sort frottélagen i 80% bomuld/20% polyester. Puslemadrassens frotté lagen kan vaskes ved 60 grader. Alle materialer er fra Europa. Dansk design. Sammenfoldet mål uden indhold: 43 x 33 x 8 cm.