Om Os

Lille Bis helt store passion har altid været pusletasker og med 10 år på bagen har vi opbygget en stor viden og erfaring på området og er klar til at hjælpe dig når du skal ud og vælge den pusletaske der skal følge jeres familie i tykt og tyndt de næste mange år. Vi har et stort udvalg, måske nordens største, så her finder du noget for enhver smag.

Pusletaskerne bliver nøje udvalgt så du i sortimentet både finder tasker der er feminine, maskuline og unisex, samt i forskellige materialer og designs, lige fra skønne designerpusletasker i det fineste skind til prisvenlige pusletasker i en god kvalitet. Vi har flere pusletasker fra danske designere, men vi elsker også pusletasker fra store kendte udenlandske brands og bittesmå brands som ingen måske kender (endnu) i Danmark.

Idéen til webshoppen Lille Bi startede da jeg, Pernille, i 2005 fik vores datter Olivia, vores andet barn. Da vi fik vores søn Sebastian i 2003 brugte jeg bare en helt almindelig dametaske som pusletaske. Men i 2005 købte jeg så min første pusletaske på nettet. Og hvor var forskellen bare stor på at ha' en "rigtig" pusletaske, og så den gamle "håndtaske". Alle de lommer og rum gjorde det bare SÅ meget nemmere at finde rundt i alt det babygrej man er nødt til at ha' med når man har sådan en lille størrelse. Selvom jeg var super glad for min pusletaske, syntes jeg at udvalget var lille. Der var kun meget få pusletasker at vælge imellem dengang, og jeg begyndte at pusle med idéen om at starte en webshop med et bredere udvalg af pusletasker og vores "tredje barn" Lille Bi blev dermed født.

Hurtigt voksede sortimentet og idag har vi næsten alt til børnefamilier. Min kerneinteresse ligger dog stadig på pusletaskerne og vores fokus er mere og mere på vej tilbage til der hvor det hele startede.

At handle på nettet skal være en god oplevelse. Hurtig leveringstid og god kundeservice skal være en selvfølge. Hos Lille Bi kan du handle lige når det passer dig, du skal ikke stå i kø eller lede efter parkeringsplads. Du kan sidde med en kop kaffe i hånden og foretage dine indkøb, og få dem leveret ved døren allerede næste formiddag.

Det er vigtigt for os at producenterne har respekt for miljøet, naturen og vigtigst af alt: For vores guldklumpers sundhed og sikkerhed. Derfor er alle produkter til såvel baby, tumlingerne, den gravide eller nybagte mor, fremstillet af giftfrie materialer.

Jeg håber at du i ro og mag har lyst til at udforske vores lille univers, og at du ligesom os vil fryde dig over det skønne og sjove legetøj, de super fine pusletasker eller noget der frisker op på børneværelset. Er der noget der falder i din smag, sender vi det til dig med det samme og skulle du mod forventning fortryder, så klarer vi det med et smil.