Pacapod børnerygsæk Pink Giraf

Specialpris 125,00 kr

Pris: 250,00 kr

Lagerstatus: På lager

PacaPod ToyPod er en kamæleon! Rygsækken ændrer sig fra praktisk minipusletaske, til barnets egen rygsæk, endog med sikkerhedsline der giver ro i sjælen hvis i går tur ved stejle skrænter eller i tæt trafik. Rygsækken er så sød at din lille tumling med glæde vil bære den, men du kan også bruge den som en del af din Pacapod pusletaske.


Super fin til puslegrej eller til legetøj. Sikkerhedslinen kan efter behov clipses fast i toppen af tasken, så du kan holde fast i den som en ekstra sikkerhed hvis dit lille pus er et af de nysgerrig som gerne vrister sig fri at din hånd hvis han får færten af noget spændende.


Pacapod Changer ToyPod: - holdbart vandtæt nylon materiale - aftagelig sikkerhedsline - Forede skulderstropper og brystrem - Strop til fastgørelse på barnevogn, nakkestøtte i bilen mv. - Integreret strop til fastgørelse i Pacapod pusletasker - Lommer med "tags" der hjælper dig til at pakke tasken - 4 lommer til creme, bleer og vådservietter. - Separat pose til skiftetøj/beskidt tøj - Udvendig lomme  - ToyPod'en kan stå selv - De mange lommer er også perfekte til legetøj - Fotolomme i fronten til barnets eget foto - Lever op til sikkerhedsstandard BS EN 13210:2004 - Perfekt til børn fra 6 - 36 mdr. - Mål: 31cm x 23cm x 15cm - 160 gram