Pacapod Firenze 3 i 1 pusletaske - Chocolate

2.299,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Pacapod Firenze er en fuldstændig fantastisk pusletaske i skind som hæver sig over alle pusletasker hvad angår både kvalitet, design og funktion. Du kan næsten dufte kvaliteten af læderet. Pusletasken er noget helt særligt til dig som ønsker at forkæle dig selv.


Pusletasken rummer de fleste bærbare computere så du kan også bruge den når du skal på arbejde igen. Der er justerbar skulderrem og gode forældrelommer med nøgleclips og plads til mobiltelefonen. Pacapod har vundet utallige priser for deres enestående indretning. Den adskiller sig fra andre pusletasker ved at indeholde 2 ekstra tasker: Changerpod:7 lommer til skiftetøj, førstehjælpsudstyr, creme, bleer mv. og har et quick view så du kan se om der er bleer med helt uden at åbne pod'en. I Changerpod finder du også et pusleunderlag. Feederpod: Termoisoleret, med plads til 4 sutteflasker eller anden babymad, en madpakke og drikkedunk eller lign. Feederpod holder maden hygiejnisk adskilt fra resten af pusletaskens indhold og er nem at rengøre, samtidig med at den holder maden kold eller varm. Feederpoden har rygsækremme, så når dit barn bliver større kan Pod'en bruges separat som barnets første rygsæk. Der er photolomme i fronten hvor billede af barnet kan indsættes.


Pusletaske, Changerpod og Feederpod, kan alle hænge på barnevognsstyret hver for sig og kan selvfølgelig også bruges sammen eller hver for sig, alt efter hvordan dine behov skifter.


Mål: 41cm x 32cm x 18cm. Rummål: 28 Liter + 12 Liter Pods = 40 liter total (hvis taskerne bruges hver for sig.)