Pakkepris: VOKSI Ida Ising Blackbird Forest - pusletaske & voksipose

Pakkepris: VOKSI Ida Ising Blackbird Forest - pusletaske & voksipose

2.798,00 kr

Lagerstatus: På lager

Her er alletiders tilbud på VOKSIpose i kombination med den populære VOKSI Ida Ising pusletaske. Spar 500 kr. VOKSI sovepose:


VOKSI sovepose:


Den originale Voksi® Classic sovepose i skønne og varmende materialer er af høj kvalitet og nøje udvalgt for at give dit barn den bedste komfort, uanset vejret. Voksiposen er med fyld i 100% uld, samt betræk i Oekotex bomuld. Ulden holder dit barn dejlig varm, og er dejlig blød at ligge i. Skal dit barn ligge trygt og blødt, er Voksi® Classic det helt perfekte valg uanset vejret. Der er huller til barnevognsselen og bæreplade kan tilkøbes. Voksiposen her er i det skønne Forest design som passer perfekt med Voksi Ida ising pusletasken.


VOKSI Ida Ising pusletaske:


Sort Blackbird  Forest fra Voksi Ida Ising - ny model med nye features. FOREST modellen er en pusletaske der rummer en fantastisk puslestation der gør den perfekt at ha' med på farten. Blackbird pusletasken har en tyk Oekotex madras, og masser af lommer der kan lukkes og med god plads til alt dit puslegrej.


Materialer: sort kanvas i 100% bomuld og foer i 100% bomuld. Madras i økotex skumgummi (dansk produceret), med betræk i phtalatfri vinyl (tåler afspritning). sort frottélagen i 80% bomuld/20% polyester. Hele pusletasken kan skånevaskes ved 30 grader, og puslemadrassens frotté lagen kan vaskes ved 60 grader. Alle materialer er fra Europa. Dansk design. Sammenfoldet mål uden indhold: 43 x 33 x 8 cm.


Køb Forest startpakken her og spar 500 kr. på dit køb.

* Påkrævede felter

2.798,00 kr