Voksi Classic Forest Black - Voksipose 100% uld

Voksi Classic Forest Black - Voksipose 100% uld

0,00 kr

Lagerstatus: På lager

Vokispose med dyne i 100% uld, med det fine Forest print som du også finder i Ida Ising Blackbird Forest pusletasken. Et skønt makkerpar.

Voksi® Classics eksklusive og varmende materialer er af høj kvalitet og nøje udvalgt for at give dit barn den bedste komfort, uanset vejret. Voksiposen er fremstillet i den fineste uld, og i sunde materialer, der er Øko- Tex godkendte. Ulden holder dit barn dejlig varm, og er blød at ligge i. Den originale og klassiske Voksipose har siden 1986 været børnefamiliernes foretrukne kørepose/sovepose, elsket af alle. Voksiposen fungerer som sovepose, som dyne og pude i ét, og kan bruges udenfor i barnevognen, eller den kan bruges indendøre som et blødt og tykt legetæppe der isolerer mod træk og kulde fra gulvet. Med en bæreplade kan Voksiposen også bruges som lift.

Voksiposen har et praktisk foldesystem der gør det nemt at få barnet ind og ud af posen og der tilpasser størrelsen til barnet. VOKSI kan bruges helt fra fødslen og til ca. 3 år.

Til Lille Bi har vi særligt udvalgt denne model da den er et perfekt match til den populære pusletaske fra VOKSI Ida Ising. Yderst er Voksiposen sort, og inderst hvidt med det fineste print med træer. En ny finesse er at Voksiposen har fået læder detaljer ved lukningerne og en matchende læder sutteholder.

Praktisk bæretaske medfølger. Yderbetrækket kan vaskes på 60 grader MEN VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT FØLGE VASKEANVISNINGEN I BRUGSANVISNINGEN NØJE.

Vælg om du vil købe Voksiposen alene eller om du ønsker at købe en bæreplade også. Med en bæreplade kan du bruge Voksiposen som en lift.

Indvendigt liggemål er 80-125 x 50 cm